Peter Wijnveldt

PeterTrainingpartners is opgericht door Peter Wijnveldt. Peter heeft carrière gemaakt in de commercieel financiële wereld en is daarnaast trainer/consultant geweest bij een vooraanstaande internationale opleider. Ruim 10 jaar geleden heeft Peter Trainingpartners opgericht met de vaste overtuiging dat ieder mens een schat aan talenten bezit die soms moeten worden ontdekt en regelmatig worden aangescherpt. In een steeds veranderende omgeving is het van het grootste belang dat mensen zich kunnen aanpassen door over de juiste balans van kennis en vaardigheden te beschikken. Door gebruik te maken van de aanwezige talenten kunnen mensen met veranderingen omgaan.

Een leidraad voor Trainingpartners is de uitspraak van Charles Darwin:

It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change.

Partners

In de afgelopen 10 jaar heeft Trainingpartners een groot netwerk van professionals gevormd die ieder in hun eigen segment voor kwaliteit staan. Om de klant te laten profiteren van het netwerk en de expertise van de partners, wordt er met hen samengewerkt om de kwaliteit te verhogen. Graag stelt Trainingpartners haar netwerk ter beschikking aan haar klanten.